Разсадник ЕТ Ланд Дизайн - Марияна Драганова - Озеленяване на паркове и градини
Озеленяване на паркове и градини

За нас

ЕТ Ланд Дизайн - Марияна Драганова е учредена през 2001 година със седалище град Варна. 

Фирма с дългогодишни традиции в извършване на всички видове дейности, свързани с парково и ландшафтно устройство. 

Специализараната и дейност включва услуги по проектиране, изграждане и поддържане на паркове, градини, зелени площи и алейни насаждения. 

Притежава всякакви налични инструменти, средства и малогабаритна техника за извършване на озеленителната дейност. 

Идеите и предложенията за дизайна на зелените площи са изцяло съобразени с желанията, изискванията и финансовите възможности на клиентите. 

ЕТ Ланд Дизайн - Марияна Драганова произвежда цветя, декоративни  дървета и храсти. Предлагат голямо разнообразие от разсади с много добро качество. Разсадите от цветя, включват петунии, вербени, пеларгониуми, тагетиси, бегония и много други видове. 

ЕТ Ланд Дизайн - Марияна Драганова произвежда още и естествена тор от калифорнийски червей. 

Производството се извършва в разсадника на фирмата, който се намира в село Сенокос, на главния път между Балчик и Добрич. 

ЕТ Ланд Дизайн - Марияна Драганова се е наложила с добро име, което е изградено от професионалната работа на хората, които стоят зад това име. Ето защо залага на екип от компетентни спецециалисти и квалифицирани работници, наложили традиции в озеленяването, за по-красиви домове и паркове. 

Изпълнява поръчки за озеленяване на интериорни и външни обекти. 

ЕТ Ланд Дизайн - Марияна Драганова се е наложила посредством високото качество на предлаганите услуги, изпълнител е на множество големи и по-малки проекти. Отворена за ново сътрудничество, в което да вложи придобития опит, грижа и компетентност. 

Стреми да обслужва своите клиенти максимално бързо, с индивидуално внимание и коректно отношение. Печелейки доверието им, фирмата гарантира качество и надеждност на предлаганите услуги. 

ЕТ Ланд Дизайн - Марияна Драганова ще се погрижи за дизайна във вашия дом, градина или офис, дарявайки Ви красота и добро настроение! 

ЕТ Ланд Дизайн - Марияна Драганова се е утвърдила и наложила, като един от лидерите в своя бранш, посредством своята лоялност и високо качество на предлаганите услуги.